JAAPJAN BERG | BERGPLAATS
NAVIGATIE
CONTENT
RANDOM DETAIL
  • Publicatie Dirk Frieling
(in voorbereiding) Publicatie over werken en denken van Dirk Frieling (1937-2011). In samenspraak met Saar Frieling, Jam Brouwer, Annemiek Rijckenberg een Léon Groenemeijer.

  • Maassluise School
(in voorbereiding) Publicatie over de De Maassluise School. Dit initiatief is ontstaan uit de motivatie van Lely Vastgoed in Maassluis om een andere manier van werken te introduceren. De Maassluise School is een poging om inspiratie en verdere impulsen te geven in een veranderende markt.
http://www.maassluiseschool.nl/


  • Lectoraat Academie Bouwkunst Amsterdam
Interviews (samen met lector Jan Peter Wingender) met Nederlandse architecten. Later dit jaar opgenomen in publicatie (Academie Bouwkunst Amsterdam en Architectura & Natura).

De interviews maken deel uit van een onderzoek naar het gebruik van baksteen in de Nederlandse architectuur. Geïnterviewde architecten met: Jacq. De Brouwer, Joost Kuhne, Marlies Rohmer, Rudy Uytenhaak, Herman Zeinstra.

http://www.ahk.nl/bouwkunst/lectoraten/material-design/interview/


  • Interview Eric Frijters
(in voorbereiding) Artikel op basis van interview met Eric Frijters. Aanleiding is zijn nieuwe part-time functie als lector Lokale en Regionale Ontwerpopgaven.


30.jpg

download