JAAPJAN BERG | BERGPLAATS
NAVIGATIE
CONTENT
RANDOM DETAIL
JaapJan Berg (1965) is onafhankelijk curator, moderator en publicist op het gebied van architectuur en ruimtelijke ordening. Recente projecten werden, onder andere, uitgevoerd voor de Academie Bouwkunst Amsterdam, Archined, Bond van Nederlandse Architecten (BNA), Claus en Kaan Architecten, Gemeente Almere, International New Town Institute (INTI), Mei Architecten en Stedenbouwers, MetropolisM, Stad-Forum, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Universiteit van Amsterdam, Ymere.

Hij treedt ook regelmatig op als moderator en dagvoorzitter van debatten en discussies over architectuur en ruimtelijke ordening.

Daarnaast is hij actief projectleider van manifestaties en projecten op het gebied van cultuur, architectuur en ruimtelijke ordening.

JaapJan Berg is voorts project manager en onderzoeker voor het International New Town Institute (INTI) en docent aan de Academie voor Bouwkunst Amsterdam.

JaapJan Berg was eerder lid van de commissie Architectuur van het Stimuleringsfonds voor Architectuur, redacteur van het Jaarboek Architectuur in Nederland, curator bij het Nederlands Architectuurinstituut (NAi) en senior coördinator bij CASLa, het centrum voor architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur in Almere.
Making Almere - 0001.jpg

download
CV JaapJan Berg
links