06 - 26348903 jajaberg@xs4all.nl

Magazine Woningbouwatelier

Opdrachtgever

Woningbouwatelier

redacteur van magazine
Opdracht

Redacteur van het jubileum-magazine vijf jaar Woningbouwatelier

Opdrachtgever

Woningbouwatelier

Project foto's

berg-plaats.nl Bergplaats
Lokaties

Almere | Nederland

architectuur Bergplaats
stedenbouw Bergplaats

Op 3 juni 2021 werd het jubileum-magazine ‘Vijf Jaar Woningbouwatelier, het experiment’ Tineke Lupi, programma manager Vernieuwend Wonen – Almere 2.0, tijdens het online event van Building Holland het jubileummagazine aan Jan Willem van de Groep, initiator in de bouwinnovatie, columnist en inspirator.tijdens een online event van Building Holland gepresenteerd. Tineke Lupi, programma manager Vernieuwend Wonen – Almere 2.0, bood bij die gelegenheid het eerste exemplaar aan aan Jan Willem van de Groep, initiator in de bouwinnovatie, columnist en inspirator.

Het magazine biedt een overzicht van wat vijf jaar experimenteren door het Woningbouwatelier heeft opgeleverd. Daarbij worden de resultaten en feiten van de diversere experimenten gepresenteerd. tevens komen daarbij een aantal direct berokkenen an het woord. Daarnaast biedt het magazine met interviews met betrokkenen of experts uit het vakgebied reflectie op de status van het werkgebied van het Woningbouwatelier. Tevens wordt er door verschillende geïnterviewde personen aangegeven welke tendensen in de woningbouw leidend zouden kunnen zijn bij de verdere ontwikkeling van het atelier. Tot de geïnterviewde personen behoren, onder andere, rijksbouwmeester Floris Alkemade, architect Peter van Assche, architect Marcel Barzilay, Anneloes van Boxtel (Rijksvastgoedbedrijf), Boris Buffing (programmadirecteur Almere 2.0), Gerard van Evert, hoogleraar Maarten Hajer, ontwikkelaar Lars Mosman en zelfbouwer Sebastiaan Vos.

Samen met Marieke Berkers voerde ik de redactie. Maarten Ettema was eindredacteur. De vormgeving was in handen van Watch4Media.

Diensten

ruimtelijke kwaliteit Bergplaats
moderator Bergplaats

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.